Kızartma Sebzeli Türlü

Standard
Eveeeet tekrar yuvama döndüm. WordPresse bir türlü alışamadım. Burada yaptığım  birçok eklemeyi orda yapamayınca baktım buralarda da sorun çözülmüş, yuvama ilk göz ağrıma döneyim dedim.  Aslında wordpress’in de kumanda panelinde bazı güzellikleri vardı ama  olsun burada daha mutluyum.

Değişik bir türlü ile sizlere merhaba diyorum… Değişik olmasının sebebi sebzelerinin kızartılarak yapılmasındadır; bezelye hariç🙂

Et olarak da bifteklik et kullandık…  Biz çok beğendik ailecek, beğenilmesindeki  en büyük pay tabiki  kızartılarak yapılmasıdır…

Bol domates ve kekikle harika oldu…

Yanına sofralarımızın vazgeçilmezlerinden şehriyeli pilav…

9 responses »

Değerli Yorumlarınızla Siteme Değer Kattığınız İçin Teşekkürler.

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s