Havuçlu Kek

Standard

Geçen yıl gösterimde olan Issız Adam filminden sonra havuçlu kek epeyce popüler olmuştu bloglarımızda… Ama bizim mutfağımızın her zman en popüler keklerindendir.

Hele o tarçın kokusu yok mu? Çok severim, yanında ılık sütle harika gider.

Klasik kek hamuruna ek olarak tarçın, ceviz ve havuç rendesi ilave edip önceden ısıtılmış fırında yaklaşık 40-45 dakika pişiriyoruz.

Bu keki yaptığınızda arkadaşlarınızı, sevdiklerinizi çağırmayı unutmayın. Afiyetler Olsun…

About Bizim Mutfak-Aysel

2007 Ekiminde (sicakpaylasimlar.blogspot'da) başlayan macera 2012'den bu yana wordpressde devam etmekte. Mutfakta Olmayı Çok Seven Ankaralı Bir Mali Müşavirin paylaşımlarındasınız.

Bir cevap »

  1. Becerikli Arkadaşım Merhaba ;http://birseninmutfagi.com Ve http://birdemliksohbet.blogspot.com Tarafından 15 aralık 2009 ve 15 ocak 2010 tarihleri arasında KEK KALIBI KULLANILARAK HAZIRLANAN TARİFLER YARIŞMASI yapılacaktır.Hazırlamış olduğumuz tarifleri görselliğine önem vererek yayınlayıp tarifinide sitenizde yayınlamanız şarttır.Kekinizin resmini ve tarifini http://softbowlsilikonkekkaliplari.blogspot.com/ sitemizde yayınlanacaktır.16 ocak 2010 – 1 subat 2010 tarihleri arasında oylama yapılacaktır.1 subat saat 14:00 de birinci açıklanıp hediye olarak SOFT BOWL KEK KALIPLARI gönderilecektir.Bu yazıyı okuyan tüm site sahipleri DAVETLİDİR….SİTEMDEKİ BANNER KODUMUZUDA SİTENE EKLERSEN SEVİNİRİM…

    Beğen

  2. ıssız adamı seyretmedım benım boyle çok popüler fılmlere karşı gıcıgım vardırda:)eger aşırı şekilde abartılıyorsa seyretmem:):)gıcıgım işte napayım:P ammaaaaaa havuclu kek bızım evınde vazgecılmezlerınden dır arkadasım ellerıne saglık canımmmmm:)sevgılerımle..

    Beğen

  3. ıssız adamı seyretmedım benım boyle çok popüler fılmlere karşı gıcıgım vardırda:)eger aşırı şekilde abartılıyorsa seyretmem:):)gıcıgım işte napayım:P ammaaaaaa havuclu kek bızım evınde vazgecılmezlerınden dır arkadasım ellerıne saglık canımmmmm:)sevgılerımle..

    Beğen

  4. Aysel'ciğim,Bizim evde de çok sevilir havuçlu kek.Çocuklar açısından vitamin ve besleyiciliği artsın diye genellikle hep bu tür kuruyemişli, meyveli kekleri tercih ediyorum. (Benim çok ihtiyacım var ya hani)Dediğin gibi sütün, beş çayının yanında harika oluyor.Ellerine sağlık canım.Ankarama ve sana çok selam ve sevgiler,

    Beğen

  5. Offf offf offf mükemmel görünüyor. Bu saatte de kalkıp mutfağa girilmez ki 😦 sabah zor olacak 🙂 Ellerine sağlık Aysel'ciğim, görüşmek üzere..

    Beğen

  6. Bembeyaz yağan kar, ne yaşanmışsa yaşansın örter geçmişin hatalarını… Yeni bir gelecek sunar bize ve yeni bir başlangıç… Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barış, mutluluk getirmesi dileğiyle yeni yılınızı kutlarım. Her şey gönlünüzce olsun!

    Beğen

  7. Bulutsuz gökyüzü senin olsun demiştim; ümitlerin solmasın, tükenmesin diye. Yeni yılda hiç ümitsiz kalmaman ve hayallerine kavuşman dileğiyle..Mutlu Yıllar…

    Beğen

Değerli Yorumlarınızla Siteme Değer Kattığınız İçin Teşekkürler.