Karnabahar Salatası

Standard

Şu güzelliğe bir bakar mısınız. Geçenlerde Sevgili Özgenin sayfasında görünce evdeki karnabaharı bu şekilde tüketmeye karar verdim. 

Tarife gerek yok dilediğiniz miktarda haşlanmış karnabaharın üzerine biraz zeytinyağı biraz da sarımsaklı yoğurt hepsi bu. Tek fark yoğurdunu hazırlarken maydanoz, sarımsak ve dereotunu bir kaşık yoğurtla rondodan geçirdim. Ve biraz kekik, nane ve pulbiber ilavesi yaptım. Sonrasında da bir tabak çorbayla akşam öğününde tükettik… Özge’nin bloğunu keyifle takip ediyorum. Çok sağlıklı ve pratik  tarifleri var. Ziyaret etmediyseniz bir bakın derim.

Akşam karanlığında çekilen görüntüler çok içime sinmese de yayınlamak istedim.  Ayrıca geçen kış yaptığım değişik bir alternatif karnabahar sunumu da burdan bakabilirsiniz. Bu şekliyle de çok güzel yeniyor.Herkese iyi haftalar.

Ziyaretiniz İçin Teşekkür Ederim, Her Zaman Beklerim… Aysel…

Bir cevap »

  1. Aysel'cim bayılırım karnıbahar salatasına. Bizde de değişik şekillerde hazırlanmasının bir çeşidi de budur. Birde hepimizin kaderi galiba akşam fotoğrafaları 🙂 Bende de yapım işi akşam bittiği için çekimler hep akşam oluyor.Canım ayrıca çok teşekkür ederim ruhumu okşadın 🙂 Güzel dileğin için teşekkürler…Kucak dolusu sevgilerimle..

    Beğen

  2. Ayselim canım nasılsın? uzun bır aradan sonra merhabalar:)) karnıbaharı bızde sık sık salata olarak tuketıyoruz ben sosun ıcıne bırazda ahardal eklıyorum:)ellerıne saglık sevgılerımle canım arkadasım..

    Beğen

Değerli Yorumlarınızla Siteme Değer Kattığınız İçin Teşekkürler.