Fırında Mantarlı Ispanak (Beşamel Sos ile)

Standard

Evet bir önceki postda söz ettiğim Mantarlı Ispanak. Evdeki mantarı fazla bekletmeden değişik bir şeyler yapalım derken ıspanakla buluşturup beşamel sosla fırınladık. Harika oldu. Denemenizi tavsiye ederim.

Ispanağını hafifce haşlayıp, soğanla kavurun. Mantarları temizleyip doğrayın ve ayrı bir yerde haşlayın, ve lezzetine lezzet katmak için mantarı da hafifce kavurup ıspanakla buluşturun. Fırın tepsisine veya borcama döşeyip üzerine beşamel sos döküp, kaşar peyniri rendesi ilavesiyle nar gibi kızartın. Sıcak sıcak servis edin. Unutmadan ıspanakları kavururken 2-3 diş sarımsak ve biraz muskat eklemeyi de ihmal etmeyin.
Ziyaretiniz İçin Teşekkür Ederim, Her Zaman Beklerim… Aysel…

Reklamlar

6 responses »

  1. Merhaba,geçenlerde öğlen yemeklerimi yediğim yerde buna benzer bir yemek yemiş ve çok beğenmiştim. Tabi ki tarifini sormamıştım 🙂 Burda bulmak çok güzel oldu. Ellerine sağlık. Mutlaka denemek istediğim bir yemek bu.

    Beğen

Değerli Yorumlarınızla Siteme Değer Kattığınız İçin Teşekkürler.

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s