Okuduklarımdan

Standard

Merhabalar,

 

Karabatak gibiyim değil mi? Bir görünüp bir kayboluyorum.  Elimden geleni yapıyorum buraya daha sık yazmak için ama yine de çabalarım yetersiz kalıyor 😦

Ben de sizlere son günlerde okuduğum bir kitaptan söz etmek istiyorum:

Dr. Fevzi Özgönül Beden Aklıyla Zayıfla

Dr. Fevzi Özgönül-Beden Aklıyla Zayıfla

Dr. Fevzi Özgönül-Beden Aklıyla Zayıfla

İştahı azaltmanın ve ekstra kilolardan kurtulmanın en iyi yolunun, doyana kadar besleyici gıdaları yemek ve vücudu güçlendirmek olduğunu söylüyor.

Diyet ve zayıflama konusu neredeyse hepimizin gündeminde… Ama kilo sorununu bir türlü çözemiyoruz. Çünkü ‘piyasa’ yanlış yönlendirmeler, kifayetsiz diyetler, demode bilgilerle dolu. Kilo probleminden kurtulmaya çalıştıkça sanki daha çok kilo alıyoruz!

Peki, asıl sorunun yediklerimiz değil, sindiremediklerimiz olduğunu hiç düşündünüz mü? Bedenin de bir aklı olabileceği ve onu tekrar çalıştırdığınızda kiloların kolaylıkla gideceği hiç aklınıza geldi mi? (Kaynak: http://www.sabah.com.tr/saglik/2014/11/06/beden-akliyla-zayifla)

Benim hoşuma gitti bu kitap, daha sona gelmedim, okumaya devam ediyor ve okuduklarımı da uygulamaya çalışıyorum. Bakalım ne kadar başarılı olurum. Sağlığınız için faydalı olabilecek bir kitap okumanızı tavsiye ederim. Hoşcakalın, sevgiyle kalın.

Bir cevap »

  1. Beden Aklıyla Zayıflamak. Umarım işe yarıyordur. Ben bir türlü beceremiyorum. Beyin aklı beden aklını konuştur muyormu acaba.
    Umarım başarılı olursunuz.

    Beğen

  2. Kitabı aldım okudum her kelimesi akla çok yatkın çok beğendim.
    geçen yıl hayatım da ilk kez diyetle 10 kg verdim bir yıl sonra ev dışın da uyuyamadığım zamanlar oldu ve ufak ufak kilolar geri geldi. şimdi elimden geldiğince Dr. Fevzi beyin yazdıklarını hayatım da uygulamaya çalışıyorum yapamadığım tek şey sabah erken kalkmak bu da gün içinde sarkmalara yol açıyor bakalım zaman ne gösterecek.

    Beğen

    • Hatice Hanım hoş geldiniz, ben çalıştığım için hafta içi sorun değil ama haklısınız evde olunca hafta sonları ister istemez saatler kayıyor.
      Öğünler karışıyor. Umarım hepimiz bir fayda görürüz.

      Beğen

Değerli Yorumlarınızla Siteme Değer Kattığınız İçin Teşekkürler.