Mutlu Yıllar

Standard

  HOSGELDIN 2009

Yeni bir yıl daha geldi , yoksa bir yılı daha sonlandırdık mı demeli… Güle güle 2008, hoşgeldin 2009… Acısıyla, tatlısıyla, hüzünleri ve sevinçleriyle bir yılı daha geride bırakıp yeni bir yıla adım atmak üzereyiz.

Yeni bir yıl, yeni heyecanlar, yeni umutlar, yeni başlangıçlar ve de yeni kararlar…

Dilerim ki 2009 herkes için 2008’den daha güzel, daha mutlu, daha sağlıklı geçer…

2009 bol sürprizlerle dolu bir yıl olsun… Herkese mutlu yıllar…

(Not: Görüntü internetden alıntıdır)

Bir cevap »

  1. bu görüntüyü görünce küçüklüğüm geldi aklaıma yılbaşı yaklaşınca ne güzel parıl parıl kartlar alırdık özenle seçerdik yazardık hele güneş vurunca ne güzel parlardı o kartlar hey gidi günlercanımcım nice mutlu güzel sağlıklı sevgi dolu yıllar seninle olsunkocaman öpücüklerrrr

    Beğen

  2. Dilerim ki, yeni gelen yıl, siz sevgili dostlarıma; Gününüzü aydınlatacak ARZUArzularınızı güçlendirecek KUVVETKuvvetinizi yaratacak PARAParayı kazandıracak FIRSATFırsatları değerlendirecek AKILAklınızı koruyacak SAĞLIKSağlığını sürdürecek MUTLULUKMutluluğunuzu getirecek SEVGİ melek…

    Beğen

  3. Ayselciğim; 2009 un ailene ve sevdiklerine sağlık, mutluluk – Filistin dahil yurdumuza huzur, bütünlük – Dünyaya barış getirmesi dileklerimle..İyi yıllar canım..

    Beğen

  4. Aysel’ciğim,Bu kart Yeşim gibi beni de çocukluğuma götürdü. Ne güzel kartlar gönderirdik sevdiklerimize. Teknoloji bizlere bunları unutturduğu için üzülüyorum.Ben de yeni yılını kutluyor, herşeyin gönlünce olacağı, sağlıklı, mutlu bir yıl olmasını diliyorum.Çok öpüyorum.

    Beğen

Değerli Yorumlarınızla Siteme Değer Kattığınız İçin Teşekkürler.